Firma

ES-Merkintä Oy perustettiin vuonna 1993 Erik Söderholmin pääteltyä että alalla olisi markkinarakoa eritoten pienelle ja joustavalle tekijälle.

Eki oli tällöin jo vuosia toiminut TJ:na silloisessa Leimasin Oy:ssä ja hankkinut tarvittavat yhteydet ja yhteistyökumppanit itsenäisen yrityksen perustamiseksi.

ES-Merkintä Oy:n alkuperäiset liiketilat sijaitsivat Annankatu 20:ssa ja siellä toiminta jatkui aina kesään 2006 asti. Tällöin Eki päätti siirtää  liiketoiminta toimivampiin tiloihin Annankatu 16:een.

Samaan aikaan Reymond D. Holmberg tuli mukaan toimintaan Ekin tasavertaiseksi kumppaniksi.

Tähän loppui polymeerillä läträily ja firma investoi Trotecin™  laserkaiverruskoneeseen. Ajan myötä myös muu koneisto on laajennettu ja nykyaikaistettu. Firman laajasta tuotepaletista valtaosa on tätä nykyä tuotettu omin käsin ja omin konein Annankadulla.

Omavaraisuutemme ansiosta meidän on helppo mennä takuuseen siitä että tuotteemme täyttää asiakkaamme korkeatkin laatukriteerit. Samasta syystä pystymme lupaamaan myös erittäin nopeita toimitusaikoja tuotteillemme - joissain tapauksissa valmistus onnistuu asiakkaan odotellessa.